+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

Амфенол Технолоџи Македонија

projectImg
Дејност:

Главен производител на индустриски конектори, Кочани, Македонија

Намена:

Нова фабрика за интерконекциски производи и кабли

Период на реализација: 2016-2017