+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

Арте Нова

projectImg
Дејност:

Проектирање, изработка и монтажа на мебел, Кочани, Македонија

Намена:

Нов објект за производство на мебел

Период на реализација: