+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

Гирлофс Фриготехника

projectImg
Дејност:

Добавувач во проекти клуч на рака, Кочани, Македонија

Намена:

Погон за производство на разладни комори

Период на реализација: 2016-2017

expensive watches fake rolex pearlmaster