+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

Џонсон Kонтролс

projectImg
Дејност:

Производител на автомобилски делови и термотехничка опрема за објекти, Штип, Македонија 

Намена:

Нова фабрика за производство на тапацир и навлака за седишта за автомобили
Период на реализација: 2013