+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

ТЕХНИКАЛ ТЕКСТАЈЛС

projectImg
Дејност:

Добавувач во градежништво и автомобилска индустрија, Штип, Македонија

Намена:

Погон за производство на фиберглас мрежа за изолациони системи и фасади, како и градежни додатоци

Период на реализација: 2014-2016