+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

Вима Фешн

projectImg
Дејност:

Производство и голема продажба на текстил и текстилни добра, Кочани, Македонија.

Намена:

Нов објект за производство на облека

Период на реализација: 2014