+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

ГЕНТЕРМ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

projectImg
Дејност:

Добавувач во автомобилска индустрија, Прилеп, Македонија

Намена:

Фабрика за производство на грејачи за седишта

Период на реализација: 2017-2018

Swiss Replica Watches