+389 (0)33 271 225

Кирил Змбов 6 Кочани

Костал

projectImg
Дејност:

Добавувач во автомобилска индустрија, Охрид, Македонија

Намена:

Реконструкција и доградба на постоечки објект 

Период на реализација: 2018-

breitling superocean replica